Airco & Ventilatie

airco
Airco & Ventilatie

Een constante temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Airconditioning geeft u op ieder gewenst moment de juiste temperatuur. Tegenwoordig is airconditioning geen luxe meer, maar vervult het een belangrijke functie in woon- en werkomgeving. Voor elke ruimte realiseert Windels een passend en betaalbaar airconditioning systeem.

Windels heeft altijd de juiste oplossing voor het bestrijden van onaangename luchtjes (overal waar mensen, dieren, goederen of machines in een ruimte worden ondergebracht, wordt de lucht bezoedeld en vragen leef- en arbeidsklimaat om een gepaste ventilatie) en op warme dagen zorgen wij voor koeling in uw huis, winkel of bedrijfsruimte. Door middel van fraai vormgegeven, fluisterstille, airconditioning- en ventilatie- systemen.

Kortom: de complete luchtbehandeling is bij ons in goede handen, van een eenvoudige box-ventilator tot het leveren en installeren van een volledig geautomatiseerd klimaatbeheersingssysteem.

Het grootste deel van de dag brengen we door in een gesloten ruimte. Om het binnen comfortabel te maken isoleren we onze woning. We maken alles goed dicht zodat er geen energie verloren gaat. Toch moeten ruimtes regelmatig “verlucht” worden om de kwaliteit van de binnenlucht optimaal te houden. Een optimaal geventileerde ruimte, heeft enkel voordelen.